- Fotopages.com
~~~Tempahan sulaman manik JOHOR 013-7367865~~~
By: nORaiAni Samad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-May-2010 01:38 Email | Share | | Bookmark
Kristal Swarovski

 
 
 
View all 6 photos...
Ini adalah tudung yang aku perindahkan dengan kristal swarovski....
dan ini adalah baju terbaru kawan aku nak pergi konvo anak dia.....


Thursday, 25-Mar-2010 04:06 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday To me

Hari ni birthday aku yang ke 36 tahun. Dah tua dah, makin dekat dengan mati sebenarnya. Alhamdulillha masih sihat dan ceria melayari kehidupan dengan suami dan anak-anak. Tapi hari ni, aku celebrate sorang2 sebab my hubby out station ke KL sebulan.....emmmmm boringnye...
Tapi kawan baik aku Kak Fizah dan Lum dah belikan kek Comel kat aku.


Wednesday, 10-Mar-2010 03:12 Email | Share | | Bookmark
Bunga Kasih

 
Pun dah lama siap........enjoy



Wednesday, 10-Mar-2010 03:04 Email | Share | | Bookmark
Taman Rashidah Utama

 
Dah lama siap, tapi tak sempat nak upload


Wednesday, 3-Feb-2010 03:29 Email | Share | | Bookmark
Kembali..........

Rindunya..... dah bersawang ruangan kegemaranku ini, telah lama rasanya tidak berbicara.....namun apakan daya, semua itu ada sebabnya.......
Tanggal 13 Januari 2010, bondaku tercinta telah kembali kepada Penciptanya.... aku tabah setabahnya, namun apakan daya, aku hanya perempuan yang hanya mampu menangis sahaja, dan kuiringi dengan Alfatihah semoga ibu tenang disana...Amin. Semangat ku juga terbang bersamanya, jahitan manik, terbengkalai... emmm, entah bila akan ku teruskan....
Aku ni, anak bongsu yang tersangat manja dengan ibu....
RINDU.....nya pada mu ibu.....


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net